Kolačić(cookie) je tekstualna datoteka koje je smještena na vašem računalu od strane web servera koja omogućava web-stranici da vas prepozna kada je posjetite. Kolačići prikupljaju podatke o radnjama i obrascima, te vas ne identificiraju kao osobu.

Kolačiće koristimo u sljedeće svrhe:

  • Strogo neophodni kolačići: Ti su kolačići ključni za omogućivanje pregledavanja naših web-mjesta i upotrebu njihovih značajki.

  • Analitika: kolačići nam pomažu pri analizi korištenja naših servisa, te nam omogućavanju praćenje performansi naših servisa. Npr. kolačiće koristimo da bismo pratili jeste li već otvorili našu stranicu. To nam omogućava da vam prikažemo sadržaj koji vam je zanimljiv. Kolačiće koristimo i kako bismo stekli uvid u statistike o našim krajnjim korisnicima kao što su: broj prikaza stranica, stopa konverzije, informacije o uređaju i IP adrese posjetitelja.

  • Treće strane: Također možemo koristiti kolaćiće treće strane, kao što je Google Analytics, kako bismo dobili dodatne informacije u analizi izvedbe. Svaka upotreba kolačića treće strane uređuje se pravilima o privatnosti treće strane koja stavlja kolačić.

Isključivanje: Svoj preglednik možete podesiti da ne koristi kolačiće, no to može ograničiti rad nekih servisa. Naša web-stranica može sadržavati poveznice na druge web-stranice. Molimo vas da imate u vidu da ne možemo utjecati na to kako druge web-stranice prikupljaju, pohranjuju ili koriste vaše podatke. Stoga vam savjetujemo da pričitate Pravila o privatnosti prije nego što unesite svoje podatke.