Naša tvrtka

Inservio kompanija za pružanje usluga čišćenja je vodeći pružatelj usluga upravljanja objektom, visoko specijalizirana za čišćenje i održavanje velikih trgovačkih objekata, kao što su trgovački centri, poslovne zgrade i gradilišta.

Zalažemo se da ćemo kroz izvanrednu uslugu premašiti očekivanja naših kupaca. Implementacija integriranih sustava kontrole kvalitete u našem dnevnom poslovanju jamči stalnu kvalitetu usluge čišćenja. Prepoznajemo da naši kupci imaju različite poslovne potrebe, a naša fleksibilnost i profesionalnost omogućuju nam pružanje širokog spektra specijaliziranih i prilagođenih usluga kako bi zadovoljili specifične zahtjeve.

Naša tvrtka pruža usluge klijentima širom hrvatskog tržišta u području Zagreba, Karlovca, Zadra, Slavonskog Broda, Šibenika i Vukovara. Također, naša tvrtka od 2014. godine posluje i na slovenskom tržištu što dokazuje naše ustrajanje u kontinuirani rast i ekspanziju.

Vjerujemo da je veliki dio našeg uspjeha rezultat procesa odabira i obuke naših kadrova. Kandidati su pažljivo odabrani pod našim definiranim smjernicama za zapošljavanje i prolaze nekoliko faza revizije s velikim naglaskom na sigurnosti i provjere. Kao rezultat, naš proces zaposlenja osigurava isključivo osobe sa dokazanim inegritetom na radnom mjestu. Nadalje, naš tim odlikuje visokim stupnjem obučenosti za stručno i efikasno obavljanje svojih poslova, vodeći računa i o najmanjim detaljima.

Nadalje, naša tvrtka posjeduje sve proizvode i opremu potrebnu za bilo koju vrstu čišćenja i ima mogučnost uvoza određenih proizvoda ili opreme koja bi mogla biti potrebna od strane klijenata.